Behandelingen van het lichaam


Orang Malu massage 

De Orang Malu is een mix van diverse oosterse en westerse massage invloeden, waaronder de ayurvedische-, klassieke- en energetische massage en reflexologie. De massage stoelt op de filosofie achter de betekenis van de Orang Malu. Deze in elkaar gedoken boeddha, van Indonesische oorsprong staat symbool voor bescheidenheid, bewustwording, kracht, energie en de cirkel van het leven. Naast ontspannende, manuele massagegrepen wordt er gemasseerd met warme houten kayu’s (stokken)die de lijnen van het lichaam goed kunnen volgen. Afvalstoffen worden op effectieve wijze weggemasseerd. De massage heeft een positief effect op de ademhaling, de spijsvertering, de bloed- en lymfecirculatie.
Resultaat: Een compleet gevoel van welzijn voor lichaam en geest.
 Skin Care Huidverzorging heeft inmiddels de masterdegree verworven binnen het vakgebied van de orang malu massage.

Hotstone massage 

Hotstone is een lichaamsmassage, waarbij gebruik gemaakt wordt van warme, afgeronde basaltstenen van circa 40 tot 45 graden. Deze rustgevende massage is gebaseerd op eeuwenoude technieken, die al door Grieken, Romeinen en Inca’s werden toegepast. 

In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen.

Bij de hotstone massage wordt het lichaam ingemasseerd met oliën om de stenen goed te laten glijden over de huid. Door de combinatie van warmte en beweging dringt de massage diep door in het spierweefsel. De massage draagt daardoor bij aan een positief zelfherstel van het lichaam.

Voetmassage 

Voetmassage als hulpmiddel ter bevordering van de gezondheid is al duizenden jaren bekend. Een voetmassage beïnvloedt het zenuwstelsel in het hele lichaam. Het zenuwstelsel van de voeten is heel fijn vertakt en staat in verbinding met de rest van uw lichaam. Voetmassage heeft niet alleen een positieve uitwerking op lichamelijke functies, maar werkt ook op het hele energiesysteem. Waardoor spanningen op lichaam en geest verminderen. De door langdurige stress ontstane disbalans wordt opgeheven.

Klassieke lichaamsmassage
De klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest. Het verzacht pijn en stijfheid in spieren en gewrichten. Zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De massage herstelt de balans tussen lichaam en geest. 

Wil je meer weten over Skin Care Huidverzorging of een van de behandelingen, neem dan vrijblijvend contact op.

Ineke Logister Willems
Hoge Kanaaldijk 42, 6212 XS Maastricht
M 06-122 88 668 | E info@skincarehuidverzorging.nl