Nieuws bij Skin Care Huidverzorging

Elke drie maanden ondergaat mijn salon een complete gedaanteverwisseling. De wisselende thema’s worden bedacht door visual merchandiser Ineke Coenegracht uit Meerssen. Zij zorgt telkens weer voor een frisse wind in de salon. In december krijgt elke klant een presentje. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen.

Producten van DÉCAAR

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. DÉCAAR gelooft in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

U kunt de producten van DÉCAAR online kopen, klik op de onderstaande button.

La belle histoire
d’ Une olive en Provence

Tijdens een van de bezoeken aan mijn geliefde Barcelona werd mijn aandacht in de sfeeervolle wijk El Borne getrokken door een nieuw lichaamsverzorgingsproduct. Een douchegel én shampoo in één. Een mix van extra vergine olijfolie en pure extracten van bladeren en bloemen van de olijfboom. Met de klinkende naam ‘Une olive en Provence’.

Het was liefde op het eerste gezicht. En het zou liefde blijven. We zijn inmiddels heel wat jaartjes verder en ik ben nog steeds enthousiast. Na een douchebeurt voelt mijn huid zijdezacht aan, mijn haren glanzen als nooit te voren. Inmiddels heeft de hele familie (ja, ook manlief) het pure genieten van de heerlijk ruikende douchegel ontdekt. Deze is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en vrij van parabenen en phenoxyethanol.
Nieuwsgierig naar de andere producten van ‘Une olive en Provence’ nam ik contact op met het moederbedrijf in Frankrijk. Ik heb inmiddels de hele verzorgingslijn in huis: de douchegel, bodymilk, vloeibare zeep, handcreme, verzorgende gezichtscrème, voetencrème, reinigende mousse, conditioner, een masque, huisparfum, een handige travelset en diverse zepen.
Alle met liefde en passie op ambachtelijke wijze vervaardigd door een jong Frans echtpaar in het hart van de heerlijke Provence; In een klein dorpje van nauwelijks 2000 zielen, onder de rook van Arles en Avignon, op een halfuurtje rijden van de Camargue. En nu dus ook in Maastricht. Bijzondere eigenschappen van olijfolie 
Olijven en olijfolie worden sinds de prehistorie gebruikt. Olijfolie heeft een hydraterende en voedende werking.
De olie is goed verdraagbaar bij een gevoelige huid. Het kan huidjeuk verlichten en een rustgevende werking geven bij psoriasis en eczeem. Kortom, Une olive en Provence is een veelzijdig, zalig ruikend en een puur natuur product. Een musthave voor iedereen die zijn of haar lijf én de schitterende Provence een warm hart toedraagt. Ik hoop dat jullie straks even enthousiast zullen zijn als ik.

Wil je meer weten over Skin Care Huidverzorging of een van de behandelingen, neem dan vrijblijvend contact op.

Ineke Logister Willems
Hoge Kanaaldijk 42, 6212 XS Maastricht
M 06-122 88 668 | E info@skincarehuidverzorging.nl